Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A44d74a66m 89S35t23a59v58a

12. 11. 2013 22:31

Přijde notně potlučený Miloš Zeman k lékaři a ten se ho ptá "Probůh pane prezidente, co se Vám stalo ?" "No, srazilo mě auto, potom do mě narazila tramvaj, pak kůň, kohout a nakonec letadlo". Kristepane a jak jste to přežil, jak jste se z toho dostal? Víte pane doktore, kdybyste nebyl idiot, jistě byste pochopil, že potom někdo ten kolotoč vypnul...

0 0
možnosti
Foto

Prezident řekl že "...je nedůstojné, aby příštího premiéra jmenoval z invalidního vozíku..." Mluvil tedy zcela jasně o sobě a svém dočasném znehybnění.  Následovala řekl bych typická pražská mediální hysterie kterou lacině a opožděně přiživují i některá užitečná íčka na blozích...jakéhože to máme prezidenta lidožrouta necitu Sodoma Gomora:-):-)

5 0
možnosti
DK

Cela tahle pseudokauza je hloupa. Zeman to vubec nemyslel tak, ze invalide jsou nedustojni lide, vztahoval tu situaci pouze ke sve osobe. Jestli si to nekdo vztahne na sebe, je to jen jeho problem...ostatne byla by skoda nevyuzit kazde situace na kopnuti si do Zemana, no ne? ;-)

5 2
možnosti
Foto

Ono nejde o to jak to pan Zeman myslel nebo nemyslel, spíš jde o to jak to bude působit na těch  jeho teď už nevím kolik milionů.

Nevím co je tu o kopání do prezidenta. Když s něčím nesouhlasím tak to ještě kopání není - nebo snad už ano? Petice v politice? Můj ty bože ať si na ně zvykne!

Pak je tady ještě jedna věc, která už dnes vyvolává a v budoucnosti podle mne vyvolá ještě víc rozbrojů a nesvárů mezi lidmi. A úplně zbytečně, stačilo by nesnažit se být neustále vtipný.

Což o to, jsou strejdové a dědci co jim v hospodě za jejich vtípky občas poručí nějaké to pivo. Ale tohle je něco úplně jiného. Pan Zeman je pan PREZIDENT Zeman. A podle toho by se měl taky chovat.

A poslední věc. Pan prezident si nejspíš o sobě myslí že je straaaašně chytrý. A možná i je, já mu to neberu. Ale těmi svými moudrostmi si spoustu lidí odradí. Sranda je jedna věc, ale dělat si srandu z jiných (možná nevědomě, ale to jej neomlouvá) to už je sakra něco jiného.

A tak mu popřejme ať se nám uzdraví a z toho vozíku ať vstane (z vozíku co jsou má dávána různá jména - to se mu ještě může vrátit). Ať vstane  a dělá moudrou a sjednocující politiku, a ne každou chvíli trapnou či dokonce pobuřující rutyku.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS